perjantai 14. helmikuuta 2014

Olympialätkää ja askartelua + häämessupaniikki. ÄÄÄÄ!! :)

Tänään katottiin Hanna-kaason kanssa lätkää ja aloin näyttämään Hannalle Tiimarin aleshoppailujen saalista, mistä sitten hiukan innostuttiin kokeilemaan askartelua.

Tässäpä tulos:


Aikas täydellinen eka pom pom 


Raakaversio paikkakortista


Pom pom on oikeasti aika paljon vaaleampi, mutta kameran kännykällä ei hirveen priimaa saa :)  Paikkakortteihin todennäköisesti painetaan nimet leimasinkirjaimilla, mutta tämä varmaankin tehdään vasta sitten kun juhliin ilmoittautuneet on selvillä. Mutta aikas kivoja tuli. Pompomeiden teko oli ehkä yllättävänkin helppoa, koska heti eka onnistu tosi kivasti! Mietiskeltiin vaan, että meneekö ne sitten kuljetuksessa huonoksi, että pitäisikö tehdä niitä vasta sitten just ennen häitä... Hmmmmm?


Sitten hiukan häämessupanikointia!! Ollaan siis huomenna menossa kahden kaason, morsiusneidon ja hyvän ystävän kanssa Love me do -häämessuille VIPpeinä ja osallistutaan hulvattomaan hääkisaan! OMG, muistakaa tulla äänestään meitä noloja :D peukut vaan pystyssä ettei kukaan laita mua laulaan, ei nimittäin tiedetä kisoista muutakun että kilpailut vaatii rohkeutta ja heittäytymistä.. karaokesta kieltäydytään! :D Luojan kiitos siellä saa skumppaa kuitenkin! :)

Ehkäpä saan hiukan häämessumaskua sitten taas tänne messujen jälkeen. Ja toivotaan että huikeet palkinnot on meidän niin niistä kerron sitten kans tottakai täällä:)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!! Me ollaan sit huomenna messuilla ne kissat ;)