torstai 21. helmikuuta 2013

Epätoivoinen hääteltan etsintä

Olemme siis päättäneet pitää kotihäät, koska vanhempani piha soveltuu häiden järjestämiseen oikein hyvin. Kotihäiden järjestelemisessä on aika paljonkin hyviä puolia:

- Koristeluun ei tarvitse käyttää vain yhtä iltaa, vaan koristelun voi aloittaa jo hyvissä ajoin. En halua, että me tai meidän läheisemme joutuvat vetämään itsensä aivan läkähdyksiin jo ennen häitä, kun hommat hoidetaan kuntoon hyvissä ajoin, voi edellisenä iltana ottaa rennommin ja näin juhlapäiväkin sujuu mukavammin, kun ihmiset eivät ole väsyneitä ja kyllästyneitä koko häähommaan.

- Äitini tekee ruuat (hän on maailman paras kokki) ja ongelma monessa vuokrapaikassa voisi olla, että usein ruoka ja juhlapaikka tulevat "pakettina". Juhlapaikoissa voi olla myös rajalliset ruuan säilytys- ja lämmitysmahdollisuudet. Onneksi meillä on myös suuri kellari, johon saa loistavasti ruuat kylmään ennen juhlia.

- Kotihäissä on tunnelmaa, sekä vieraille että hääparille. Ja ei tarvii lopettaa juhlimista ennen puoltayötä, kaikki naapurit toki kutsutaan juhliin mukaan, ettei kellään tule paha mieli melunkaan takia :)

Aikomuksena on vuokrata pihallemme suuri juhlateltta, jotta vieraat voivat olla koko illan samassa tilassa. Teltta yhdistetään avonaiseen, suureen autokatokseemme, jossa sitten järjestetään myös tanssit. Ajattelin teltan etsinnän olevan piece of cake, mutta olen jo hiukan vaipunut epätoivoon, että löydämme mitään budjettiin sopivaa. Jos jollain lukijalla on tietoa edullisista hääteltan vuokraajista, voi mielellään laittaa viestiä. Useat teltat, joihin olen ihastunut, maksavat lähemmäs 2000e. Tuntuu todellal kohtuuttomalta hinnalta maksaa 2000e teltasta, kun sillä hinnalla saisi vuokrattua jo aika hienon juhlapaikankin...

Mun haavekuva näyttäis esimerkiks tältä:
 

tai tältä:

Voisin jatkaa tätä aika kauan, mutta taidan vaan masentua siitä :D


Jos voittaisin lotossa niin täältä ottaisin heti teltan täältä:
Olis niiiiin kiva! 

No onneks on vielä aikaa, en vaan haluis alistua juhlimaan missään raidallisessa sirkusteltassa. Teltan etsintä siis jatkukoon! Ja hei tytöt, HELP ME! :)


2 kommenttia:

  1. Pystyiskö jotenkin ottaan pienempiä telttoja ja yhdisteleen niitä kivasti? Hitsi noi näyttää kyll niin kivoilta!
    Mä lähetin sun yliopiston sähköpostiin kuvalinkin vujukuviin!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, mä niin ootan näitä bileitä <3

    VastaaPoista